carmen si valentin

Sedinta cu fotograf cupluri

Am avut prilejul sa fiu alaturi de Carmen si Valentin pentru o sedinta cu fotograf cupluri in peisajul deosebit al Dobrogei. Sedinta cu mine in calitate de fotograf cupluri a fost organizata in decorul spectaculos al fostilor munti Hercinici, cunoscuti si ca muntii Macinului, raspanditi in toata Dobrogea. Carmen si Valentin provin de aici si au dorit neaparat sa organizeze o sedinta foto in locurile natale pentru a se simti ca acasa.

fotograf profesionist

Pentru cupluri

Ma incanta alegerea locului pentru sedinta de cuplu, alegere ce merge adesea spre locuri din copilaria lor sau pe care ei le considera importante pentru relatia lor. Un astfel de loc nu trebuie sa fie neaparat unul luxos sau celebru. Orice cadru natural poate avea potential artistic, totul e sa fie folosit asa cum trebuie de catre fotograf cupluri. Totul e sa fim dechisi cu totii spre noi posibilitati si sa luam in calcul si parerea celorlalti.

unde putem realiza

Fotografiile de cuplu?

Vechii munti ai Dobrogei sunt spectaculosi si pot fi un cadru foarte bun fotografii cu un cuplu. In ziua in care am colindat alaturi de Carmen si Valentin prin Dobrogea si la malul Marii Negre pot spune ca m-am relaxat si eu alaturi de ei. In pauze, am aflat de la cei doi viitori soti multe lucruri interesante despre aceasta regiune, ceeaa ce ma va ajuta in viitor sa fac alegeri foarte bune pentru sedintele foto. Aceasta regiune a Romaniei ascunde multe frumuseti si ofera un cadru natural spectaculos tocmai potrivit pentru o sedinta foto inainte nuntii.

Dupa ce ne-am bucurat de frumusetile muntilor Dobrogei, am mers apoi la cazinoul din Constanta, un simbol turistic al orasului de la malul Marii Negre. Se putea citi pe chipurile lor ca marea le ÔÇťvorbesteÔÇŁ diferit fata de alti oameni. Cine a petrecut atat de multi ani aici stie cum sa priveasca lucrurile dintr-o alta perspectiva. Alaturi de Carmen si Valentin am reusit sa spunem o poveste frumoasa de dragoste in cadre fotografice reusite si sa aducem laolalta toate elementele simbolice la care ei au tinut foarte mult. Totul dominat de soarele dogoritor al Dobrogei.

Sedinta logodna, Eliza si Gabriel