Eliza si gabriel

Poze logodna

Vară, mult soare, mult verde, vreme perfectă pentru poze logodnă în mijlocul naturii… Eliza şi Gabriel nu ar fi putut alege o zi mai bună! Ne-am întâlnit la locul stabilit din timp. Vântul se juca discret cu rochia lungă a Elizei, Gabriel nu îşi putea lua ochii de la viitoarea lui soţie… Acesta a fost momentul în care am ştiut că şedinţa foto va fi una dintre cele mai reuşite.

palatul stirbey

Locatie pentru fotografii de logodna

Când m-am întâlnit cu cei doi pentru a stabili detaliile importante, mi-au spus cât de mult îşi doresc fotografii de logodna si un album foto de logodnă romantic. Nu mi-a fost greu să le îndeplinesc dorinţa în timpul şedinţei. Eliza a fost incredibil de feminină în rochia ei vaporoasă, florile şi pălăria de soare dând un farmec aparte întregului outfit. Nu e de mirare că toată atenţia lui Gabriel a fost tot timpul la ea, ignorând aproape complet camera. Au râs, s-au jucat, iar eu m-am străduit să surprind cât mai mult din fericirea lor.

fotografii pentru

Viitori miri

Pe fundalul albastru al cerului senin şi al apei liniştite, sau pe verdele intens al frunzelor copacilor, cei doi logodnici-Eliza şi Gabriel au strălucit cum numai un cuplu puternic poate să strălucească. Ne-am simţit bine împreună, am glumit pe tot parcursul şedinţei foto, şi am încercat să venim cu cele mai interesante idei pentru fotografii. La final, toţi trei ştiam că albumul va fi incredibil. Sper ca fotografiile de mai jos să vă transmită starea de bine şi energia pe care am simţit-o eu lucrând cu aceşti oameni extraordinari.

Sedinta premaergatoare nuntii