Andree si Adrian

Sedinta save the date

Am avut parte de o sedinta save the date in Bucuresti foarte frumoasa alaturi de Adrian si Andreea. Un cuplu in care domina armonia, iubitor de frumos si cu bun-gust, cei doi m-au invitat initial la discutie pentru a vedea daca suntem pe aceeasi “lungime de unda” privind locatia sedintei dintre multitudinea de locatii pentru sedinte si inteleg exact ce isi doresc de la aceasta sedinta foto. Ulterior am pus la punct totul si am stabilit un plan de actiune la nunta lor. Cei doi indragostiti erau nerabdatori ca acea zi sa vina si ca totul sa mearga bine. Nici nu avea cum sa mearga altfel, caci detaliile puse pe hartie de Adrian si Andreea mi-au oferit absolut toate informatiile despre ceea ce ei isi doreau sa aiba ca amintire de la aceasta sedinta foto premergatoare nuntii. Bineinteles, in anumite momente eu am putut decide exact ce aveam sa fotografiez.

unde sa realizezi

Sedintele save the date

Adrian si Andreea au depanat firul frumos al povestii lor de dragoste pe malul lacului din Gradina Botanica-locatia unde realizez unele dintre sedintele save the date. Presimt ca sedintele foto cu ei nu incheie aici. Degajati si plini de optimism, cei doi indragostiti au cochetat frumos si natural cu obiectivul camerei foto, fara niciun pic de trac. Uneori, parca simteam ca eu nici nu sunt acolo si astfel am putut sa imi fac meseria mult mai usor.

fotografii

Save the date cu fotograf profesionist

Atunci cand totul decurge normal si natural, fotografiile vor fi cu atat mai pretioase. In ele reusesc sa surprind ceea ce rar se poate vedea cu ochiul liber. Se intampla atat de multe lucruri in ziua nuntii, incat se intampla uneori ca mirii sa nu isi aminteasca de anumite clipe pe care eu le imortalizez in fotografii. Ne-am luat “Ramas bun!” de la aceasta sedinta save the date cu gandul la un “Va urma….”.

Sedinta cuplu pe litoral-Carmen si Valentin