cu ioana si florin

Sedinta inaintea nuntii

Chiar daca sunteti din Bucuresti putem face o deplasare in orase invecinate, precum Sighisoara pentru a realiza o sedinta inaintea nuntii. Frumosul oras ofera o multitudine de locuri spectaculoase, ideale pentru sedinta inainte de nunta. Nu lasati ani sa treaca si sa nu aveti amintiri din perioada de prietenie, de la logodna sau dupa casatorie. Cele mai frumoase amintiri sunt cele pe care, desi au trecut, le mai poti vedea si retrai prin fotografii de cuplu. Alegeti acum o sedinta inainte de nunta si nu veti regreta. Ioana si Florin, subiectul sedintei foto de astazi, sunt doi indragostiti care au ales sa isi arate dragostea si prin fotografii. Va invit sa vizualizati sedinta foto de cuplu pe care le-am facut-o celor doi.

pregatirea nuntii cu

O sedinta in doi

Aici veti gasi posibilitatea de a realiza o sedinte inainte de nunta cu un fotograf nunta Bucuresti. Eu cred in importanta fotografiilor de cuplu iar o sedinta realizata inaintea nuntii, este ideala pentru cuplurile indragostite. E ceva magic la modul in care o fotografie poate pastra amintirile si sentimentele noastre. Gandeste-te la modul in care te simti cand te uiti la fotografiile de logodna sau cele de la nunta. Nu este minunat modul in care toate aceste sentimente de iubire se revarsa?

realizeaza o sedinta

Inainte de ziua nuntii voastre

Este important sa ne amintim ca o sedinta premergatoare nuntii voastre are rolul ei. Asa ca, anul acesta va recomandam sa incercati o sedinta foto de cuplu in Bucuresti, sau in orice alta locatie de Romania. Sighisoara ar fi o alegere buna, locatie pe care noi am ales-o pentru sedinta foto. O sedinta foto care sa va ramana ca amintire. Asigurati-va ca veti capta aceste amintiri printr-o sedinta inainte de nunta. Pentru cei indragostiti, pentru cuplurile care au ani buni de prietenie in spate dar si pentru cele mai proaspete si pline de iubire relatii, va punem la dispozitie sedinte inainte nuntii in Bucuresti.

Foto cuplu, Alexandra si Alexandru