Catalina si Robert

Sesiune cu fotograf cupluri

Aceasta sesiune cu fotograf cupluri cu cei doi a fost mai mult dec├ót un succes. A fost o experien┼ú─â frumoasa! C─ât─âlina ┼či Robert sunt ├«ndr─âgosti┼úi de natur─â, prin urmare am ales ├«mpreun─â o loca┼úie care s─â ofere fotografiilor lor de cuplu tot ce are natura mai bun de oferit: culorile variate ┼či intense ale toamnei, lumina cald─â strecur├óndu-se printre ramurile copacilor, aerul proasp─ât pe care aproape c─â ├«l po┼úi sim┼úi doar uit├óndu-te la albumul lor. Z├ómbetele lor timide, m├óinile care se ┼úineau str├óns, ochii care spuneau mai mult dec├ót o mie de cuvinte ar fi putut spuneÔÇŽ Am f─âcut tot posibilul s─â prind toate aceste detalii ├«n fotografii precum am facut-o su cu ocazia altor sesiuni foto

in bucuresti

Sesiuni foto pentru cupluri

Asa cum am insistat de la ├«nceput, C─ât─âlina ┼či Robert au tr─âit clipa f─âr─â s─â ┼úin─â cont de prezen┼úa mea in cadrul acestei sesiuni foto. Oricum erau prea absorbi┼úi unul de cel─âlalt ca aparatul s─â reu┼čeasc─â s─â le distrag─â aten┼úia. Spontaneitatea lor transpare ├«n fiecare fotografie. Fiecare ├«mbr─â┼úi┼čare este sincer─â, fiecare z├ómbet este plin de semnifica┼úie, ┼či fiecare gest arat─â c├ót de uni┼úi sunt. Cei doi se simt at├ót de bine unul ├«n prezen┼úa celuilalt ├«nc├ót nu au avut nevoie de indica┼úiile mele. ┼×edin┼úa a decurs f─âr─â nici o dificultate, aparatul imortaliz├ónd moment dup─â moment.

pastreaza amintiri cu

Fotografiile de la sesiuni foto cupluri

Pentru mine a fost un privilegiu s─â lucrez cu un asemenea cuplu. Nu a trebuit dec├ót s─â ┼úin pasul cu ei ┼či s─â m─â asigur c─â nu ratez nici o subtilitate. C─ât─âlina ┼či Robert mi-au oferit at├ót de mult ├«n timpul acestei sesiuni foto cuplu, ├«nc├ót mi-a fost dificil la final s─â m─â hot─âr─âsc asupra fotografiilor pe care s─â le pun ├«n albumul de pe site. Mi-a┼č fi dorit s─â vi le pot ar─âta pe toate.

Save the date in parc-Andreea si Adrian