Sedinta foto trash the dress

O sedinta foto fara stres si griji precum cea de cuplu este o sedinta dupa nunta. Cateva motive pentru care este recomandata o sedinta trash the dress dupa nunta cu un profesionist in fotografia pentru nunti. Nu veti sti ce va asteapta cu adevarat pana cand nu traiti acele clipe. Insa, din pacate, sedinta foto in ziua nuntii-cea in care voi sunteti in centrul atentiei, este una in care sunteti si obositi, si stresati.

Sedinte dupa nunta

Pentru a nu avea nici o problema sau emotie la sedinta foto de la nunta voastra, va recomand sa apelati la un fotograf pentru a realiza sedinta dupa nunta. Din ce in ce mai multi miri apeleaza la mine pentru o sedinta dupa ziua nuntii. Motivul este simplu: ei vor sa se simta in largul lor si sa nu mai tina cont de nici o constrangere in propriile fotografii de nunta. Insa, e bine de stiut ca sedinta foto dupa nunta nu o inlocuieste pe cea din ziua nuntii. Cele doua se completeaza foarte bine.

Locatii pentru sedinte trash the dress:

  • Locatii istorice ce se afla in jurul orasului dvs.
  • Pe litoral in Romania si de ce nu in afara tarii
  • In zonele muntoase
  • Un castel preferat de voi, palat
  • O cetate din Romania sau din strainatate
  • Orase cu arhitectura veche
Un fotograf stie exact ce sa va recomande pentru a avea parte de o sedinta pe placul vostru. Se poate organiza chiar si o sedinta foto in care mireasa isi distruge la propriu rochia, insa nu toate miresele doresc acest lucru. Trash the dress a devenit mai degraba un simbol al dezlantuirii pasiunii dupa nunta.
Dupa nunta, Raluca si Catalin

Sedinta foto dupa nunta este mult mai lejera, nu esti presat de timp sau de alti factori ce ii pot stresa pe cei doi miri la nunta lor.

>Sedinta dupa nunta
After wedding cu Mihaela si Gabriel

Grecia este o locatie des aleasa pentru o sedinta trash the dress. De-a lungul timpului, m-am intrebat mereu de ce miresele aleg aceasta varianta de a imortaliza rochia lor in astfel de ipostaze dezinhibate si libere.

>Trash the dress in Grecia

Locatii sedinta dupa nunta

Cel mai important motiv pentru care recomandam aceasta sedinta foto trash the dress este lipsa presiunii asupra mirilor. In ziua nuntii, toate se aglomereaza si ii preseaza mult, iar greselile sunt usor de facut pe fondul oboselii accentuate. Cei care s-au casatorit stiu foarte bine ca la o nunta apar multe momente tensionate, asa ca stresul asupra mirilor este mare. Un alt motiv pentru care reomandam sedinta foto trash the dress este caracterul ei artistic propuntat. Aveti toata libertatea sa va puneti creativitatea la lucru, bineinteles, cu unele sugestii din partea fotografului. Puteti alege orice loc doriti, oricat de exotic sau izolat ar fi el, caci nu trebuie sa ajungeti la petrecerea de nunta.
Pe litoral cu Madalina si Gabriel

Prefer sa ma întalnesc cu viitorii miri cel putin o data pentru a discuta programul si cum va decurge fiecare sedinta foto. Ideal este sa facem si o sedinta foto de logodna înainte, pentru a ne obisnui sa lucram împreuna. 

>After wedding la mare
Love the dress cu Alina si Sergiu

Prefer sa ma întalnesc cu viitorii miri cel putin o data pentru a discuta programul si cum va decurge fiecare sedinta foto. Ideal este sa facem si o sedinta foto de logodna înainte, pentru a ne obisnui sa lucram împreuna. 

>Love the dress la Sibiu

De ce se realizeaza sedintele foto dupa nunti

Voi va doriti fotografii unice de la nunta? Faceti o sedinta foto trash the dress! O sedinta dupa nunta voastra este pentru cei dezinvolti. Adica pentru mirii care stiu ce inseamna libertatea in cuplu si care doresc sa isi creeze amintirir superbe de la propria nunta. Sedinta foto trash the dress este o ocazie unica de a elibera stresul si posibila tensiune ce se pot acumula la nunta. O astfel de sedinta foto trebuie sa fie foarte bine planificata. Cel mai important este sa va ganditi la o tematica plina de creativitate si sa nu imprumutati neaparat idei de la altii. Sedinta foto dupa nunta va spune o poveste autentica si frumoasa despre voi doi atunci cand veti privi fotografiile.