Grecia, locatie pentru trash the dress

Ocazia de a face o sedinta in Grecia ca locatie pentu trash the dress cu un fotograf nunta trebuie sa fie o bucurie atat pentru voi cat si pentru un fotograf de nunta. Imi place sa merg alaturi de miri in locuri superbe si sa facem fotografii dupa nunta fara nici o retinere in a „distruge” rochia miresei. Desi este greu de imaginat de ce o mireasa ar dori sa murdareasca cea mai importanta rochie din viata ei sau chiar sa o distruga, acest lucru se intampla totusi destul de frecvent. Ce doi miri din acest album foto m-au invitat in Grecia pentru aceasta sedinta foto minunata.

Trash the dress in locatii exotice

Cel mai important motiv pentru care recomandam sedinta trash the dress in locatii departe de aglomeratia urbana este lipsa presiunii asupra mirilor. In ziua nuntii, toate se aglomereaza si ii preseaza mult, iar o explicatie ar fi aceea ca dupa petrecerea de nunta si toate formalitatile pe care le indeplinesc in acea zi, ele simt nevoia de a-si dezlantui creativitatea, atunci cand nu mai conteaza atat de mult coafura de nunta sau ipostazele in care trebuie sa fie surprinse pentru ca albumul foto sa iasa perfect.

Sedinta foto in Grecia

In aceasta locatie pentru sedinta trash the dress din Grecia, soarele dogoritor al tarii si clima perfecta ne-au prilejuit poze cu adevarat memorabile. Grecia are un farmec al ei, acolo unde mereu te simti ca in vacanta, rasfatat de frumusetea peisajului si de caldura acestei tari. Au ales foarte bine locul in care am facut sedinta foto de nunta in Romania, inclusiv salonul de evenimente in care a fost organizata petrecerea fiind unul la cele mai inalte standarde. Revenind la sedinta sedinta foto trash the dress din Grecia, nu am mers acolo cu o echipa de fotografi, videografi si cameramani pentru a putea surprinde cat mai bine unicitatea acestui moment deosebit. Intregul timp a fost rezervat pentru aceasta sedinta foto. Nimeni nu s-a grabit, nu eram presati de ora pentru a ne intoarce la vreo petrecere. Cu mireasa am facut fotografii in locuri neasteptate, s-a putut bucura de ea asa cum a dorit, iar mirele a fost si el extrem de entuziast si bucuros sa participe la acest adevarat ritual de descatusare a energiilor post-nunta. Poate ca acest ritual vine si dintr-o superstitie veche conform careia rochia de mireasa nu ar trebui sa fie purtata dupa aceea de nimeni altcineva in afara de mireasa pentru care a fost cumparata. Oricum ar fi, sedinta foto trash the dress este mereu binevenita si reprezinta o ocazie frumoasa de a oferi miresei o sedinta foto pe placul ei. Pentru fotografi, sedintele in astfel de locatii sunt un prilej perfect pentru a-si exersa creativitatea si a o duce la cele mai inalte cote.

Dupa nunta pe litoral-Madalina si Gabriel