Love the dress cu Alina si Sergiu

Vrei cateva argumente in favoarea sedintei Love the dress? Sedinta Love the dress este organizata tot dupa nunta, la fel ca sedinta foto trash the dress. Singura diferenta este data de faptul ca o sedinta Love the dress, asa cum ii spune si numele, nu are un efect traumatizant si vizibil asupra rochiei de mireasa. Multe mirese vor sa isi pastreze rochia de nunta in cele mai bune conditii multi ani si trebuie sa le respectam dorinta. Un prim argument pentru o sedinta este acela ca mirii sunt mult mai bine concentrati asupra a ceeea ce se intampla acolo. Ei nu sunt obositi si stresati sau chiar agasati de altii asa cum ar fi in ziua nuntii.

Sedinta la Sibiu

Ce credeti ca mi-a placut ce mai mult la o sedinta? Pentru Alina si Sergiu, orasul Sibiu (chiar si Podul Minciunilor de acolo) a fost o alegere perfecta. Ei s-au simtit foarte bine in acest cadru de oras vechi, cu accente medievale. Nu au lipsit locurile incarcate de istorie, dar nici natura nu a fost lasata la o parte din aceasta sedinta Love the dress. Un alt argument pe care il pot aduce in favoarea acestui tip de sedinta este acela ca astfel veti putea pune in scena cel mai bine povestea voastra de iubire. O astfel de sedinta foto trebuie insa organizata cat mai aproape de ziua nuntii sau a cununiei civile, cat inca sunteti sub efectul vrajei ce va invaluie dupa ce deveniti oficial o familie. Sedinta Love the dress se poateorganiza oriunde doriti. De exemplu, Alina si Sergiu au ales un cadru citadin, plin de romantism. Ei au vrut astfel sa puna in valoare foarte bine rochia de mireasa si tinuta mirelui. Insa, in alte cazuri, mirii doresc sa le distruga, asemenea unei purificari dupa stresul foarte mare din ziua casatoriei.

Sedinta dupa nunta

Puteti alege o zi pe care o doriti si nu veti fi agasati de nimeni, veti fi doar voi doi acolo si va veti bucura de fiecare moment al sedintei foto. Sedinta poate fi organizata in cel mai bun moment al zilei, atunci cand lumina este cea mai buna pentru fotografii. Exact cum a ales sa procedeze si minunatul cuplu format din Alina si Sergiu!

Sedinta dupa nunta, Raluca si Catalin