Sedinta after wedding pe litoral

Madalina si Gabriel, Stii ce este o sedinta after wedding pe litoral si tot ce implica ea? O sedinta after wedding este o sedinta foto in care cei doi miri practic isi traiesc visul de a avea marea aproape la nunta lor. Chiar daca ei nu reusesc sa faca ceremonia de nunta pe plaja, ei tin neaparat sa organizeze o sedinta foto la malul marii. Este la indeamna oricui sa faca acest lucru. De exemplu, de cand i-am cunoscut pe Madalina si Gabriel, ei mi-au spus ca iubesc marea si vor neaparat sa aiba fotografii dupa nunta de pe malul marii. Iata ca am gasit solutia cu una dintre cele mai frumoase sedinte. Adica exact asa cum ei si-au dorit sa fie, intr-un loc plin de romantism si visare.

Sedinta pe litoral

Care este secretul pentru cea mai buna sedinta pe litoral? La o astfel de sedinta after wedding pe litoral, totul a venit natural, fara ca eu sa sugerez ceva. Bineinteles, cei doi proaspat casatoriti au avut cu ei haine de schimb, caci la finalul acestei sedinte hainele lor erau pline de apa, nisip, alge si scoici. Dar nu au regretat absolut nimic din ce s-a intamplat in timpul acestei sedinte. Amandoi mi-au marturisit la final ca au asteptat cu mare nerabdare acest moment. A fost o sedinta in care nimeni nu s-a mai uitat la murdaria de pe costumul de mire sau de pe rochia de mireasa. Nisipul care se strangea pe marginea rochiei nu facea decat sa adauge si mai mult farmec la aceasta sedinta after wedding pe litoral. Madalina si Gabriel m-au surprins placut, deoarece au venit cu multe idei si pot spune chiar ca s-au dezlantuit pe plaja la un moment dat.

Recomandari pentru foto dupa nunta

As recomanda oricarui cuplu casatorit sa faca o astfel de sedinta foto dupa nunta la malul marii. Sedinta pe litoral este destinata in special cuplurilor care se casatoresc si vor sa faca o sedinta foto intr-un loc cu adevarat memorabil. Ei pot sa faca si ceremonia de nunta la malul marii, insa au nevoie de aprobari speciale si de achitarea unei taxe. Insa, pentru o sedinta foto in apa marii si pe plaja, nimeni nu va va opri si veti fi liberi sa faceti ceea ce va spune inima!

Sedinta love the dress la Sibiu