Sedinta dupa ziua nuntii

cu Raluca si Catalin Sedinta foto dupa ziua nuntii este asemenea unei scurte introduceri la luna de miere. Multi oameni ma intreaba adesea daca este indicat a se face o sedinta dupa ziua nuntii. Unii dintre ei imi marturisesc ca aceasta organizare a unei sedinte in ziua nuntii le da mari batai de cap, ca sa nu mai vorbim de unele orgolii ce sunt la mijloc (de ce nu iei pe cutare la sedinta foto de nunta, de ce nu faci acolo, de ce nu vin si socriiÔÇŽ.). Ca sa aleg o solutie foarte buna si radicala, eu le propun o evadare in natura, departe de agitatia orasului si de civilizatie.

Desfasurarea sedintei dupa terminarea nuntii

Vom fi doar noi si aparatul de fotografiat si nimic nu ne va deranja. Asa am procedat si in acest caz, cu aceasta sedinta foto dupa nunta. Am mers intr-un loc frumos, una dintre cele mai bune locatii pentru sedinta dupa nunta. Pot sa spun ca am impuscat doi iepuri dintr-un foc: le-am oferit celor doi proaspat casatoriti o sedinta foto de neuitat si am avut toti parte de o iesire in natura asa cum nu speram sa avem. Satul Pestera este doar la cateva zeci de minute de mers cu masina de vestita statiune turistica Bran. Este inconjurat de pasuni domoale si munti pietrosi si inalti (in zona este Parcul National Piatra Craiului), iar o simpla vizita aici tinde sa se lungeasca intr-un adevarat concediu, caci nu-ti mai vine sa pleci din zona. Ceea ce a iesit poate fi vazut in fotografiile postate de mine aici.

Sedinta dupa ziua nuntii la munte

Scopul unei sedinte foto, video dupa nunta? O sedinta dupa ziua nuntii dureaza, in general, mai mult decat sedinta foto de nunta. Acolo, alaturi de un fotograf si cameraman nunta, cei doi soti se pot desfasura in voie, intr-un cadru superb ales de ei. Acest tip de sedinta foto este diferit de celebra sedinta ce are loc tot dupa nunta, denumita Trash the Dress. In cazul celei de dupa nunta, mireasa nu mai poarta rochia de mireasa, iar vestimentatia celor doi soti este mai lejera, dar totusi eleganta. O filmare si fotografie nunta facuta cu ocazia marelui eveniment se desfasoara, in mod invariabil, contracronometru. La final, aceste imagini video nunta si fotografiile surprinse de un cameraman nunta Bucuresti vor alcatui un tot unitar cu cele din ziua evenimentului, spunand impreuna cea mai frumoasa poveste de dragoste. O sedinta foto dupa nunta nu e facuta dupa un scenariu prestabilit, caci e mult loc de improvizatie si idei noi care ne vin pe parcursul ei.

Sedinta in Grecia