Cupluri

Dragostea merita sarbatorita oricand indiferent de varsta sau de statutul relatiei. Si daca te-ai intrebat vreodata daca este nevoie de un motiv anume pentru o sedinta foto, raspunsul este ca nu. E adevarat ca oamenii aleg fotografiile pentru cupluri cu ocazia logodnei sau cele de Craciun pentru copii și familii sau sesiunile de portofoliu pentru fotomodele. Insa acestea sunt doar ocazii speciale de care nu ai nevoie pentru a programa chiar azi o sedinta foto speciala pentru a sarbatori viata si atat. Au devenit tot mai populare fotografiile pentru cupluri realizate in natura, sau in momente spontane ale vietii cotidiene, acestea fiind ocazii de a pune pauza si a se bucura de timpul prezent. 

Fotografii pentru cupluri

Daca urmeaza sa anunti logodna sau vrei sa petreci o zi cu jumatatea ta intr-un cadru deosebit, pentru a crea amitiri de nepretuit impreuna, un set de fotografii pentru cupluri este un cadou pe care sa vi-l faceti pentru a sarbatori relatia. Alte ocazii pe care cuplurile le aleg pentru sesiuni foto sunt cele clasice de anuntare a logodnei sau Save the date.

Fie pentru a anunta pe retelele de socializare, fie pentru a include fotografiile in invitatiile de nunta, o astel de sedinta este o ocazie perfecta pentru a face cunostinta cu fotograful de nunta, si a va familiariza unii cu altii. Totodata este o ocazie pentru a vedea stilul acestuia si a concluziona daca sunteti compatibili si ofera ceea ce te astepti. 

Alte servicii oferite: Fotografii fotomodele

O cariera de succes pentru modele incepe cu un portofoliu care contine fotografii profesioniste care sa te puna in evidenta. Sedintele pentru fotomodele capteaza specificul tau, ceea ce ai tu deosebit de oferit, tocmai pentru a fi usor vizibil potentialilor colaboratori. Prin intermediul unui set profesionist de fotografii vei transmite imaginea dorita, prin fotografii editate si optimizate care sa te puna in evidenta.

Acestea pot fi tip portret, glamour, fashion sau alte tematici in functie de necesitatile tale. In plus sunt o modalitate grozava te a te obisnui cu camera foto si cu a poza in diverse posturi, naturaletea in fata camerei fiind necesara carierei tale. 

Copii si familii

Orice familie vrea sa capteze momentele cheie importante din viata lor si a copiilor. Fie ca abia v-ati casatorit, fie ca cel mic a venit pe lume cu bucurie si veselie, poate sarbatoresti o aniversare sau Craciunul, iti vei dori o sedinta foto profesionala pentru a imortaliza aceste momente care nu se mai repeta. Sesiunile foto pentru copii si familii pot avea loc acasa la tine, in natura sau in studio. Indiferent de alegere, talentul fotografului va capta acel ceva special care este doar al vostru ca familie.

Fie ca sunt zambetele ghiduse, expresiile fetei, sau cresterea copiilor de la un an la altul, sunt ocazii perfecte pentru a le le transforma in amintiri care dureaza pentru toata viata. Timpul trece extrem de repede, iar amintirile se estompeaza odata cu trecerea lui, asa ca nu rata nici o ocazie din viata voastra si adaug-o in albumul vostru.