Portrete Bucuresti

Fotografiile de portret surprind esenta, personalitatea, identitatea si atitudinea unei persoane folosind lumina, fundaluri speciale si anumite posturi. Persoanele apeleaza la sedinte foto tip portrete Bucuresti atat pentru fotografii personale si business, pentru sedinte foto de cuplu sau fotografii de logodna, sedinte foto care includ poze copii. Scopul acestor sesiuni este de a capta imagini cat mai naturale incat personalitatea si trairile sa fie reliefate cat mai bine. O alegere populara pentru fotografiile de portret  includ un fundal simplu intr-un studio, pentru a elimina elementele de pe fundal care ar putea distrage atentia. O alta varianta este algerea unei locatii in afara unui studio, in functie de scopul pentru care se fac fotografiile. 

Fotografii personale si business

Cand vine vorba de fotografii personale pe care sa le folosesti si in scop de busines, nu sunt suficiente selfie-urile facute cu telefonul. Oricat de performant ar fi, nu transmite mesajul pe care clientii sau colaboratorii tai ar vrea sa-l primeasca despre tine

De aceea pentru a lasa o impresie memorabila si a contribui la un brand personal credibil si autentic, apeleaza la un specialist care sa iti faca un set de fotografii personale si  de business.

Poti alege si: Fotografii de logodna

Sesiunile foto pentru anuntarea logodnei au devenit tot mai populare, fiind ocazii de a sarbatori momentul si eventual a folosi fotografiile pentru invitatiile de nunta. Este un eveniment unic in viata, de aceea merita imortalizat si altfel decat ca imagini in mintea fericitului cuplu. Fotografiile realizate artistic si profesional sunt cele mai puternice forme de pastrare a momentelor speciale. Fie ca alegi sa faci o fotografiile de logodna intr-un peisaj urban, sau in afara orasului in natura, ochiul profesionist al fotografului va sti sa puna in evidenta bucuria de pe chipurile voastre. Iar aceste cadre pot spune intr-un mod atat de frumos povestea, fie ca elemente de decor pe peretii casei, sau imprimate si inramate.

O sedinta foto de logodna este o ocazie de intalnire speciala cu perechea ta, cu care poti face lucruri distractive, te poti plimba mana in mana, poti rade, alerga sau orice moment spontan, care va fi captat in cele mai frumoase imagini. Iar daca alegi sa lucrezi cu acelasi fotograf si la nunta, poate fi o ocazie grozava de a va cunoaste reciproc.

Poze copii

Sedintele foto cu copii sunt unele din cele mai distractive si pline de veselie. Desi pot fi dificile sau necesita mai mult timp, rabdare si implicare, pozele cu copii rezultate vor fi uimitoare, tocmai pentru datorita spontaneitatii si dezinvolturii acestora. Copiii se pot plictisi rapid sau nu au foarte multa rabdare, de aceea talentul fotografului necesita si dorinta de joaca si zambete dar si implicarea parintilor. In functie de varsta si dorintele acestora fotografiile se pot realiza fie in studio fie acasa sau in natura. Cu cat locurile sunt mai cunoscute de cei mici cu atat sunt sanse mai mari sa se simta mai deschisi si confortabili. In cazul bebelusilor sau a copiilor mai mici, sedinta foto trebuie stabilita in functie de ritmul si programul acestora, respectiv orele de masa sau de somn.

Un copilas va obosi rapid asa ca a pune presiune pe el schimband programul zilnic va face mai dificila sedinta foto. De aceea fie ca este Craciunul, aniversarea celui, mic, primii pasi, prima zi de scoala sau nici un motiv special, fotografiile profesionale cu copiii sunt un cadou minunat pentru intreaga familie.