Sedinte foto copii, familie Bucuresti

Copiii cresc incredibil de repede si, din pacate, au tendinta de a se îndeparta de familie la un moment dat. Cred sincer ca amintirile sunt cel mai puternic mod de a pastra o legatura stransa. Ca fotograf ce realizeaza sedinte foto copii, familie, stiu cat este de important pentru clientii mei sa imortalizeze cele mai deosebite momente din viata de familie.

Copiii si familia, realizarea sedintelor

Sedinte foto copii, aniversari, petreceri, sarbatori petrecute cu cei dragi, toate aceste clipe merita propriul album foto. În ziua de azi, toata lumea detine un aparat foto sau un telefon cu o camera foto cel putin decenta. Totusi, daca este vorba de un eveniment cu adevarat deosebit, recomand sa apelezi la un fotograf profesionist copii care va sti sa surprinda fiecare detaliu. Fotografia de familie si nunta precum si sedinta foto copii este unul dintre domeniile mele preferate.

Unde se poate desfasura sedintele cu copii si de familie:

  • In parc
  • La un loc de joaca copii Bucuresti
  • In studio foto
  • La domiciliul dvs.
  • Orice alta locatie in aer liber
Fotografii Alessia

E intotdeauna o idee foarte buna sa surprindem momentele speciale in fotografii facute de profesionisti, caci astfel le vom putea oferi copiilor nostri mai tarziu ceva ce vor aprecia: amintirile lor. Iar amintirile sunt mereu nepretuite!

>Sedinta in aer liber
Sedinta Damian

In calitate de fotograf copii, meseria mea este să ating un anumit standard în ceea ce fac și să livrez un produs ce mi-ar plăcea să-l primesc și eu la rândul meu, dacă aș fi în postura clientului.

>Sedinta
Petrecere Eva

Toti vor sa pastreze aceste clipe unice ca amintire si apeleaza la mine pentru fotografie petrecere copii si poze la locatii petreceri copii Bucuresti.

>Fotografii de la locatia petrecerii

Albume foto familie si copii

 Fotografiile de familie au calitatea extraordinara de a transporta oamenii în trecut si de a-i face sa îsi aminteasca momentele petrecute împreuna în culori vii. Aceste imagini poarta în ele emotii, sentimente, zambete si vise. Peste ani de zile, ele pot servi ca o punte de legatura între prezent si trecut. Nu lasa amintirea a ceea ce a fost si a oamenilor care au fost sa se piarda. Copiii cresc, parintii se schimba, si desi acesta este un proces normal, ar fi pacat sa lasam timpul sa stearga acele zile de soare si fericire în care copiii erau mici, iar parintii erau tineri si usor speriati de provocarile ce îi asteptau. Un album foto de familie realizat de un fotograf profesionist poate surprinde toate aceste amanunte, si mult mai multe lucruri pe care probabil le vei vedea si întelege mult mai tarziu.

Fotografii Maria

Ce cadou poate fi mai potrivit decât o realizarea de poze cu copilul tau ce ajuta la pastrarea amintirilor. Maria a împlinit un an, iar părinţii ei au decis să imortalizeze momentul cu o serie de fotografii deosebite.

>Amintiri pentru familii
Foto Andreea

Am încercat cât mai multe unghiuri şi cadre, şi m-am străduit să surprind fiecare zâmbet şi fiecare expresie de entuziasm sau mirare a fetiţei.

>Pozele in natura
Petrecere Ioana

Ceea ce conteaza cel mai mult la o petrecere pentru copii este povestea pe care, in cele din urma, o vor spune fotografiile ce vor ramane ca amintire. Ele ii vor incanta peste ani pe cei care vor deveni adulti si isi vor vedea propria copilarie in aceste poze.

>Fotografiile la aniversare- onomastica

Unde realizam sedintele foto cu copiii tai?

Aceste sedinte foto copii poate fi realizate acasa, in studio foto sau în natura. Daca vremea permite, recomandarea mea este sa organizam o sedinta foto în natura, eventual într-un parc, la un picnic. Desigur, aceasta este doar o sugestie, si te invit sa vii cu propriile idei. Arunca o privire pe albumele de la sedinte foto copii de mai jos, contacteaza-ma si spune-mi ce îti doresti de la albumul tau foto. Fotografiile pot avea o tema anume. Ar putea fi vorba de ziua de nastere a copilului, sau ar putea fi vorba de o surpriza pe care vreti sa o pregatiti bunicilor: un album foto doar pentru ei. In calitate de fotograf , eu voi fi alaturi de tine si de familia ta pentru a ma asigura ca fotografiile vor fi exact asa cum ti le doresti.

Sedinta Amalia

Accept de fiecare dată provocarea de a fotografia copii şi lucrez împreună cu clienţii mei pentru a obţine rezultatul pe care şi-l doresc: un album foto unic care le va păstra amintirile intacte.

>Portret copii
Foto copii-Leslie

Am avut ocazia de a încerca nişte cadre interesante, de a mă juca puţin cu lumina, şi de a face nuanţele calde ale zilei de vară să se reflecte într-un mod unic în ochii copiilor.

>Leslie
Fotograf petreceri Bucuresti

Ca fotograf petreceri trebuie sa fiu cu ochii în patru pentru a imortaliza cele mai amuzante si inedite situatii de lapetrecerile copii sau corporate.

>Portofoliu foto

Amintiri cu o sedinta pentru familii

Fiecare familie este deosebita si are o dinamica proprie, unica. Fiecare copil are o personalitate puternica, iar rolul meu este acela de a o surprinde si a o reda prin fotografiile pe care le fac. De aceea fotografia de familie este atat de speciala: nu surprinde numai oameni si momente; surprinde emotii, trairi, si înfatiseaza fidel relatia stransa dintre membrii familiei. Peste ani, albumul de la sedinta foto cu copilul tau va întari si mai mult aceasta relatie de fiecare data cand parintii si copiii îl vor rasfoi.