Fotografiere copii in natura, Andreea

Sedinta fotografiere copii in natura a pe placul mamei. O zi de toamna plina de soare, ziua perfecta pentru sedinte foto copii in natura. Frunze peste tot, si iarbă de un verde încă proaspat, nuanta care s-a potrivit perfect cu bluzita roz/verde deschis a micuţei mele cliente. În mod clar, întreaga familie se va bucura din plin de acest album foto peste ani şi ani.

Fotografierea copilului tau in natura

De ce este importanta fotografierea copilului in natura atunci când copiii sunt mici? În opinia mea, explicaţia e simplă: cu timpul, micuţii vor uita multe dintre momentele deosebite petrecute alături de părinţi. Vor creşte şi vor lăsa în urmă jocurile şi baloanele, iar multe dintre amintiri se vor pierde. Prin urmare, să apelezi la un fotograf copii pentru a realiza o serie de fotografii este cel mai bun mod de a te asigura că aceste clipe sunt imortalizate pentru când copiii vor creşte şi vor vrea să se întoarcă puţin în copilărie cu gândul şi sufletul.

Pozele cu copii in natura

La şedinţa foto cu Andreea şi Cristina si la realizarea de pozele cu copii in natura aleg momente ale zilei in care lumina ajuta la realizarea pozelor. Ea s-a dovedit a fi subiectul ideal, dornică se exploreze parcul şi să îşi arate încântarea în faţa aparatului foto. Uitându-mă la fotografii, nu pot să nu zâmbesc atunci când o văd zâmbind atât de sincer şi inocent la cameră.

Fotografii la aniversari copii