Sedinta in aer liber, Alessia

Imi place sa fiu invitat ca fotograf pentru o sedinta in aer liber pentru ca astfel recapat voiosia copilariei, interactionand cu cei mici. Atunci cand sunt solicitat de parinti pentru o sedinta in aer liber ma gandesc la copilaria mea si la placerea jocului, la felul cum in orice lucru din jur vedeam un prilej de joaca. Cu Alessia, pe parcursul catorva ore iar la final, simteam ca ea ar mai fi gata de o noua sedinta foto, insa eu si parintii Alessiei eram practic epuizati. Am facut foarte multe poze si ne-am bucurat de o dupa-amiaza linistita si plina de bucurie. Alessia era incantata ca merge la o plimbare cu parintii ei, uneori pur si simplu a facut abstractie de prezenta mea acolo.

Sedinta in aer liber cu copii la Mogosoaia

Ea s-a obisnuit foarte repede cu prezenta aparatului foto in peisaj si a uitat imediat de el, caci se concentra foarte bine asupra mingii de fotbal. Se vedea ca ii place fotbalul. Tatal ei mi-a spus ca e nedespartita de televizor atunci cand el se uita la cate un meci de fotbal. Se vede de unde a luat pasiunea pentru sport. In cele din urma, aceasta iesire cu Alessia si parintii ei a fost o sedinta foto in care am explorat impreuna natura, ne-am bucurat de fiecare clipa de fumusete si am admirat peisajul superb al palatului de la Mogosoaia.

Pozele in aer liber cu copii

Sedintele foto in aer liber in care sunt implicati copiii reprezinta o provocare pentru orice fotograf profesionist copii. Acestea sunt uneori dificile, alteori usoare, in functie de fiecare copil. Insa rezultatul este de fiecare spectaculos, caci inventivitatea celor mici nu poate fi intrecuta de absolut nimic. Eu ii sfatuiesc mereu pe parintii copiilor sa faca din cand in cand cate o sedinta foto cu ei deoarece aceste momente speciale ale copilariei nu se vor mai intoarce niciodata.

Fotografii Damian