Sedinta Amalia

Sedinta profesionala cu Amalia a fost cel mai frumos cadou. Ca fotograf, mai vad un avantaj în a organiza o sedinta foto profesionala copii: aparatul foto îl va ajuta sa capete încredere în sine si sa se adapteze mai repede la situatiile în care toti ochii sunt asupra lui. Copii merita să fie în centrul atenţiei, iar fotografiile se vor transforma în amintiri dragi peste ani şi ani.

Cadou pentru Amailia: o sedinta

Ceea ce am observat lucrând cu Amalia la aceasta sedinta, puţin timidă şi neîncrezătoare, puţin speriată de cameră… Dar la finalul şedinţei foto era în cu totul altă stare de spirit. Doar câteva fotografii au ajutat-o să creadă în ea însăşi, să se bucure de moment, şi să îşi arate entuziasmul fără nici o reţinere. A fost o placere sa lucrez cu ea la aceasta sedinta profesionala in Bucuresti deoarece nu a trebuit sa îi dau prea multe indicatii.

Albumul dupa sedinta cu Amalia

Deşi a avut emoţii la început, după ce am făcut primele fotografii şi s-a convins singură că totul merge bine şi nu are de ce să îi fie teamă, Amalia s-a relaxat şi s-a bucurat de ursul mare de pluş, de dulciuri, şi de vremea superbă de afară fără să mai dea atenţie aparatului foto. Amalia este un copil foarte timid, dar şi extraordinar de fotogenic. O sedinta e o provocarea de a încerca să surprind personalitatea copiilor şi a părinţilor prin lumină, culoare şi cadre bine alese.

Poze profesionale cu copii-Leslie