Servicii foto aniversari, onomastica copii, Ioana

Am o experienta bogata in servicii foto aniversari, onomastica copii si cunosc bine toate secretele acestei meserii. Asa ca pot impartasi cu voi cateva dintre aceste secrete, astfel incat sa puteti avea cele mai frumoase amintiri de la petrecerea de ziua onomastica sau cea de aniversare a copilului. Cel mai important moment este cel al tortului. Daca esti fotograf petreceri copii, trebuie sa fii sigur ca faci cele mai bune fotografii si filmezi absolut totul, in cea mai buna lumina posibila. Folosesc un aparat foto performant si am grija sa obtin ce e mai bun cu ajutorul lui, asa ca imi fac in prealabil setarile necesare pentru lumina slaba.

Poze la aniversare si onomastice copii

Poze la aniversarile copiilor sau onomastice sunt pline de provocari. Eu am mereu cu mine tot ceea ce trebuie pentru a obtine o lumina foarte buna in interior, deoarece nu stiu cum este exact lumina din casa sau cat de multa lumina naturala este acolo in timpul zilei. Uneori, schimb aparatele deoarece petrecerea este atat in casa, cat si in gradina si pot face cateva fotografii la rand in in casa si pe terasa, acolo unde sunt conditii diferite de lumina. Atunci cand solicitat ca fotograf aniversari, onomastica copii, am grija sa ii fotografiez in egala masura pe toti copiii participanti la petrecere.

Foto la aniversari copii

In privinta adultilor prezenti la aniversari copii, fac cateva fotografii si cu parintii copiilor participanti, dar mai multe fotografii vor fi rezervate familiei celui sarbatorit. Pun un accent deosebit si pe decoratiunile de la petrecere. Pana la urma, ele dau tot farmecul si creeaza atmosfera petrecerii respective. Fiecare detaliu conteaza, asa ca acord o atentie destul de mare fiecarui element care mi se pare potrivit sa apara in poze. Cel mai mult imi plac petrecerile la care copiii se bat cu tort. Acolo, toata imaginatia lor se dezlantuie si capata dimensiuni nebanuite.

Sedinta Amalia