Fotograf pentru designeri de moda

Fotografiile realizate de catre un fotograf colaborator cu designeri de moda din cadrul unei sedinte foto face cat 100 de cuvinte. Asta deoarece surprinde esentialul in orice cadru, ceea ce ar trebui sa accentueze o fotografie in general: naturaletea si complexitatea tinutelor. Am avut ocazia sa realizez sedinte foto axate pe fotografie portret la Serbia Fashion Week, un eveniment international unde se aduna spuma domeniului fashion & beauty.

Fotografii pentru portofoliu designeri

Prima zi de reprezentatii: pe fuga pentru cele mai frumoase reprezentatii. In prima zi a #SFW am surprins creatii destul de frumoase ale unor designeri renumiti, avand ocazia sa fotografiez si adevarate fotomodele. Rezultatul final: o sedinta foto de fotografie portret profesionista si cateva capturi geniale cu fotografii de fotomodel. Am admirat creatile urmatorilor designeri:
Snezana Dakic ÔÇô o adepta a eficacitatii in modeling. Creeaza haine prin combinarea mai multor elemente si da o atitudine aparte fiecarui model ce-i imbraca creatiile. A aratat desori lumii ca modeling-ul se poate face si fara milioane de dolari, iar stilul nu inseamna neaparat o suma.
Ana Vasilzevic ÔÇô Colectia sa, Silent Spectra, a reprezentat excentricul. Podoabele unice in combinatie cu salopetele duo ÔÇô color (albastru ÔÇô negru) au umplut scena in cadrul acestei sedinte foto profesionale.

Fotografii pentru creatori de moda

Momente optime in cadrul #SFW pentru o fotografie portret reusita.
Katarina Andrejic si Gaetano au fost urmatorii. Colectiile lor au impodobil fotomodelele de misticism. Muzele din cultura antica si vestimentatiile cu puternic accent mitologic si-au facut aparitia in fata obiectivului fiecarui fotograf profesionist de eveniment ce se afla in sala. Un fotograf de evenimente are rara ocazie sa surprinda astfel de creatii, asa incat am stat cu aparatul in mana panÔÇÖ la Soare Rasare, reusind sa realizez o sedinta foto profesionista axata doar pe fotografie portret.
Ljiljana Vujanovic a fost prezenta si ea cu o minunata reprezentatie de smart appeal. Eleganta si stilul au predominat, asa incat, pentru un fotograf profesionist de evenimente, acest episod din #SFW a fost un success.
Cea mai frumoasa fotografie portret nu realizez care e, ca nici nu-mi place sa-mi laud singur munca, insa iata ca am pregatit o minunata galerie, pentru ca voi sa hotarati ce va place mai mult.

Book agentie fotomodele-Andreea