Fotografii beauty

Bianca si-a dorit o sedinta cu un fotograf beauty care sa transmită pasiunea ei pentru moda si culori vii. Pentru că a ales un machiaj în tonuri de roşu, un outfit în nuanţe de galben şi argintiu, şi pantofi roşii, am optat pentru lumina naturală a apusului. Locaţia şi fundalul au contribuit la formarea unui echilibru perfect. Atmosfera fotografiilor beauty este una sofisticată şi romantică, două trăsături care o definesc foarte bine pe Bianca. Lumina caldă şi discretă a contribuit mult la scoaterea în evidenţă a chipului plin de personalitate al Biancăi.

Sedinta beauty portrait

Atunci când vine vorba de o sedinta foto profesionala beauty portrait cu un fotograf fashion, elementele de fundal trebuie alese în aşa fel încât să atragă atenţia asupra modelului, şi nu asupra altor detalii din jur. Bianca are trăsături foarte frumoase şi delicate, aşa că tonurile subtile au permis camerei foto să surprindă intensitatea privirii, pomeţii înalţi, şi roşul intens al buzelor.

Sedintele fashion beauty

Ca profesionist, privesc mereu fotografia fashion beauty ca pe o provocare. Succesul unei sedinţe foto fie ca este in aer liber sau un studio foto Bucuresti depinde enorm de armonia pe care voi reuşi să o stabilesc între persoana pe care o fotografiez şi fundalul pe care îl folosim. Bianca a fost foarte încântată de albumul final, iar eu sunt mai mult decât mulţumit de echilibrul care se vede în fiecare poză.

Portret in natura-Alexandra