Portrete in natura

Sedintele de portrete în natura pot fi privit ca mica aventura. Natura poate oferi atât de multe posibilităţi la aceste sedinte foto, dar în acelaşi timp poate fi un fundal mult prea încărcat pentru o fotografie de portret. Alexandra este un suflet rebel care iubeşte natura şi libertatea pe care o plimbare lungă prin pădure o poate oferi. Albumul ei foto de portret exprimă poftă de viaţă, nonconformism şi dorinţa de a ieşi din tipare. Pentru că a ales un outfit colorat şi un machiaj natural care lasă părul roşu ca focul să iasă în evidenţă, m-am gândit că lumina puternică şi curată a soarelui o va avantaja cel mai bine.

Fotografii de portret in aer liber

Pentru ca in aceste fotografii de portret in aer liber ideea este sa încadrezi natura în asa fel încât sa lase accentul sa cada pe model, este destul de dificul sa gasesti cadrele potrivite într-o padure. Rochiile pe care Alexandra a ales să le poarte m-au ajutat enorm in aceasta sedinta foto profesionala, deoarece combinaţia de culori s-a potrivit perfect în mai multe contexte. Rochia cu mult alb şi albastru a fost ideală pentru fotografiile făcute lângă cascadă, în timp ce rochia cu nuanţe puternice de maro la margini a fost perfectă pentru fotografiile în care Alexandra a ales să pozeze pe pământ, printre frunze.

Sedinta in studio sau natura?

Daca imi ceri un sfat, sedinte foto in studio foto Bucuresti sau natura…? Natura ofera cadre diverse dupa cum se vede in aceasta sedinta. Acest album foto de portret se numără printre preferatele mele datorită atmosferei de relaxare şi libertate pe care o transmite. Rezultatul final merită tot efortul.

Fotografii beauty-glamour