Filmari botezuri

Odata ce apare un copil intr-o familie, ca parinte vei dori sa retraiesti fiecare moment mai ales din primele luni de viata. Iar botezul este unul din aceste evenimente, incarcat emotional si plin de semnificatie pentru toti membrii. Pentru a surprinde povestea in cel mai natural mod serviciile de filmari botezuri, ofera imaginea completa a evenimentului pentru a-ti aminti peste ani si ani cat de special a fost totul. Fotografiile pas cu pas, completate de documentarea video sunt un mod complet de a surprinde ziua cea speciala.

Cameraman pentru botezuri

Botezul unui copil este o zi cu adevarat speciala, iar pentru a ramane in memoria familiei alegerea unui cameraman pentru botez face parte din elementele esentiale pregatirii. Un profesionist poate surprinde pregatirea familiei de acasa,  ceremonia din diverse unghiuri si petrecerea care urmeaza, in functie de dorintele familiei.

La final vei primi filmarea emotionanta, editata, cu muzica speciala pe fundal, pentru a pune in evidenta si mai bine fericitul eveniment. 

Completeaza pachetul pentru botez cu: Poze pentru botez

Sedintele foto cu ocazia botezului pot urma un fir natural, fie stabilit din start impreuna cu familia fie de la sine. Mai intai acasa cu familia, in timp ce bebelusul este pregatit si imbracat. Aici exista oportunitatea de a surprinde cateva cadre naturale, spontane, din viata de zi cu zi. Apoi la biserica, unde chiar daca luminozitatea nu este cea mai buna, pozele pentru botez vor fi clare si vor surprinde cele mai importante momente.

Dupa ceremonie unele familii aleg sa faca impreuna cateva fotografii de grup, fie in fata altarului, sau afara in fata bisericii. Si mai tarziu la petrecere sau la restaurant, unde este captata starea de spirit a tuturor in timp ce se bucura de ziua speciala.

Fotografii pentru familii

Fiecare familie spune o poveste si ce mod mai reusit de a o surprinde decat prin fotografii. Astfel se vede trecere timpului, evolutia membrilor, cresterea copiilor si iubirea unora fata de altii. Fotografiile pentru familii sunt cel mai comun si durabil mod de a pastra toate aceste amintiri si a reveni la ele oricand vrei, rasfoind albumul de familie. Poate va intrebati de ce merita o sedinta foto in familie mai ales ca ne facem poze in permanenta cu telefoanele. Insa cat de des acestea sunt imprimate sau lipite in albume? Sau atarnate pe perete ca suveniruri importante. Fotografiile profesionale realizate intr-o sedinta foto de familie pot decora peretii casei, sau pot fi facute cadou si orice familie ar trebui sa aiba un asa album.

Adesea parintii isi dau seama prea tarziu cat au crescut copiii, asa ca merita sa alegi o sesiune foto de familie periodic, pentru a marca trecerea timpului. Astfel de fotografii conecteaza generatiile intre ele, iar copiii vazand fotografiile de familie din trecut, vor retrai momente marcante, povesti si vor cunoaste persoane din familie care poate nu mai sunt, dar au avut rol in modelarea celor dragi inca prezenti. Astfel sunt amintiri de pastrat si pretuit pentru totdeauna si lasat mai departe generatiilor care vin si vor sa isi cunoasca radacinile.