Fotografii botezuri

Ziua botezului are loc o data in viata si face parte din acea serie de evenimente din viata celui mic care merita amintite pentru toata viata. De aceea eforturile parintilor sunt impresionante pentru ca ziua cea mare sa decurga perfect. Iar datorita momentelor suprinse prin fotografii, vei vedea ca rezultatul a meritat toate eforturile. Si oricata atentie ar primi copilul tau din partea familiei, este putin probabil sa isi aminteasca atunci cand va creste. Astfel ca parintii care apeleaza la serviciul de fotografii botezuri ofera copilului posibilitatea de vedea cine i-a fost alaturi in acea zi speciala. Poate strabunica, care nu mai este dar l-a tinut in brate, nasii sau membri ai familiei care locueisc departe.

Fotograf pentru botezuri

Cel ce realizeaza fotografii are abilitatile si instrumentele necesare pentru a face fata diverselor situatii, cum ar fi lumina slaba din biserica. Si va trece discret si in liniste printre invitati, pentru a surprinde si anticipa momente pretioase care merita captate. Ceea ce inseamna ca veti avea imagini clare, compuse corespunzator, care pot fi imprimate la diferite dimensiuni. Acestea vor fi editate incat culorile, tonul si contrastele sa fie puse in evidenta.

Toate aceste detalii sunt importante pentru a ramane cu cele mai frumoase amintiri din ziua botezului. Alege un profesionist si cu experienta, pentru a te asigura ca vei fi multumit de rezultat. 

Alte servicii oferite: Filmari botezuri

Pe langa salvarea amintirii botezului bebelusului, un videoclip al sarbatorii iti va permite sa impartasesti evenimentul cu prietenii si familia care nu au reusit sa ajunga. Filmarile la botezuri te ajuta sa marchezi momentele special alaturi de rude si prieteni care au venit pentru aceasta sarbatoare. Si cu siguranta este o amintire de impartasit cu cei dragi pe masura ce trece timpul.

Cand copilul va fi mai mare, videoclipul de la botez ca fi o amintire pe care o va aprecia sau se va amuza. Iar emotiile care cuprind astfel de ocazii speciale fac cu adevarat filmarile de la botez sa fie de nepretuit. 

Poze de familie

Daca te intrebi cand a fost ultima oara cand intreaga familie a fost impreuna intr-o poza, inseamna ca a trecut prea mult timp. Pentru a face momentul si mai special alege o sedinta foto cu poze de familie fie acasa fie intr-un studio foto sau un anumit loc in natura. Nu trebuie sa fie neaparat cu toti membrii familiei aliniati perfect si imbracati frumos in stil traditional. Ci poti alege o zi spontana, in natura, pentru a surprinde membrii cat mai natural si a scoate in evidenta personalizatea fiecaruia si relatia dintre membrii familei. Astfel se vede viata reala in toata splendoarea ei, care uneori inseamna haos, distractie, imbratisari, iubire.

Portretele de familie sunt personale si pretioase si raman marturie a vietii reale, naturale, cu momente de interactiune si complicitate. Daca alegi o sesiune foto acasa poti integra elementele vietii de zi cu zi, familia servind masa, pregatind o prajitura, sau jucand un joc de familie, pe jos pe covor.