Foto portret business

In vremurile noastre in care tot mai multe persoane lucreaza online, imaginea in acest mediu este mai importanta ca niciodata, pentru a transmite credibilitate, autenticitate si a lasa o impresie memorabila despre brandul personal. Fotograful este mai mult decat o persoana care realizeaza foto portret business astfel incat incat sa nu mai fie nevoie sa iti faci singur selfie-uri. Acesta va surprinde cele mai bune cadre, care sa te puna in evidenta si sa le poti folosi cu mandrie pe platformele de socializare, pe site-ul web sau in reclame. Fotograful te va face sa te simti relaxat, intr-o atmosfera optimista, confortabila, pentru a transmite emotii pozitive intr-un mod cat mai natural. Cu cat clientii sau colaboratorii vor vedea o persoana calma, asezata, increzatoare, vor simti ca pot avea incredere in tine. Iar in final fotograful va putea face mici ajustari pentru a corecta fotografiile incat sa fii multumit de rezultat.

Portrete

Indiferent care este pozitia si rolul tau ca profesionist, vei vrea ca oamenii sa inteleaga ce imagine transmiti si ce reprezinta. Iar o modalitate grozava pentru a face acest lucru este prin portrete profesionale realizate de un fotograf. Indiferent ca reprezinti imaginea brandului tau sau esti angajat si ai nevoie pentru CV, nu numai ca oamenii te vor lua mai in serios, dar isi vor crea o imagine despre tine favorabila.

Daca vrei ca ceilalti sa te vada ca un profesionist trebuie  sa iti arati aceasta parte. Daca cineva iti viziteaza site-ul sau profilul si vede fotografii facute de tine personal cu telefonul, s-ar putea sa nu te ia in serios. Insa un set de fotografii profesionale este cea mai buna carte de vizita pe care colaboratorii si clientii vor tine cont.

Alte servicii corporate: Foto pentru firme

Fotografiile de pe site-ul web, de pe paginile de prezentare sau din materialele publicitare trebuie realizate de un fotograf fiind reprezentative pentru afacere. Imagini de calitate scazuta, fara o compozitie, ne-editate sau modificate vor comunica superficialitate din partea companiei si a produselor sau serviciilor. Da ceea fotografiile pentru reclame sau site-uri sunt importante si definitorii pentru a face o prima impresie favorabila clientilor si colaboratorilor.

Cel mai bun mod de a atrage potentiali clienti este sa le arati ce face afacerea ta si cine esti tu, prin imagini. Astfel vor simti ca se conecteaza cu brandul si vor avea mai multa incredere. Pachetele de sedinte foto pentru firme iti vor oferi imagini pe care le poti folosi in moduri versatile, de aceea sunt o investitie care se amortizeaza de la sine.

Spoturi de prezentare

Filmuletele de prezentare sunt ocazii scurte si de impact care spun povestea companiei intr-un mod captivant si atractiv. Un profesionist in domeniu va sti pe ce sa puna accentul incat sa atraga atentia publicului. In plus va edita spoturile de prezentare in moduri in care nu o poti face tu, incat sa puna in evidenta punctele forte si atuurile companiei sau produsului.

Daca vrei sa mergi sa sigur si sa profiti la maxim de popularitatea pe care o au videoclipurile de prezentare in prezent, apeleaza la un videograf specialist.