Fotografii corporate

Auzim adesea ca nu trebuie sa judecam dupa aparente, insa cand e vorba de afaceri, lucrurile stau exact opus. Imaginea pe care o ofera companiile spune totul si este un factor important in decizia de achizite sau in increderea acordata brandului. Fotografiile profesionale folosite pentru site-ul web, in flyere, in campanii de promovare sau pe social-media ii va ajuta pe potentialii clienti si colaboratori sa ia o decizie mai rapid. Imaginile de calitate sunt un instrument extrem de valoros pentru a obtine rezultate mai bune iar un set de fotografii corporate cu produsele sau echipa vor putea fi folosite in diferite scopuri de promovare si de stabilire a autoritatii si a renumelui pe piata.

Fotograf corporate

Pentru a obtine imagini de calitate, nu este suficient sa le faci singur ci ai nevoie de un profesionist. Un fotograf corporate iti va livra imagini profesionale, care te vor ajuta in succesul afacerii sau colaborarilor. Un specialist va sti sa te indrume si sa te ghideze pentru a capta cadre cu un aspect profesionist. Un fotograf profesionist va surprinde poze care emana incredere, calitate, simplitate, in timp ce pune accent pe detalii.

Daca vrei ca fiecare fotografie pe care o postezi pe pagina de prezentare sau in cv-ul sau websiteul tau sa te puna in evidenta si sa transmita valorile tale si capacitatile, apeleaza la un fotograf corporate specializat. 

Alte servicii pentru compania ta: Clipuri conferinte

Indiferent de tipul de eveniment pe care compania il organizeaza, nu rata momentul fara sa il filmezi. Inregistrarea evenimentului va putea fi redirectionata catre o audienta mai larga sau folosita in scopuri de marketing sau de training la un moment dat. Sau poate fi incarcata pe website sau pagina de prezentare. Clipurile de la conferinte sunt o resursa care nu trebuie ratata, de aceea alege un profesionist care nu va rata nici un detaliu si va livra un videoclip de calitate.

Daca vrei sa pui accentul pe un discurs cheie, un moment anume din eveniment, sau dimpotriva, sa omiti filmarea anumitor secvente, nu uita sa le mentionezi, oferind si o schita generala a desfasurarii, necesara pregatirii detaliilor. 

Poze portret

Fotografiile portret profesionale sunt importante pentru imaginea ta de busines, fie ca esti in cautarea unui job si vrei sa le incluzi in CV, fie ca esti antreprenor. Avand cateva poze portret bine realizate, vor transmite clientilor tai o imagine care te va pozitiona ca profesionist comparativ cu ceilalti. Acest lucru transmite incredere si credibilitatea si ajuta in promovare si marketing. Odata ce inveti sa folosesti un portret profesional in avantajul tau, vei vedea ca impactul asupra publicului tinta va fi diferit. Asta inseamna ca ai mai multe sanse de reusita, fie ca e vorba de gasirea unui job, fie de transmitere a autoritatii in domeniu.

Posibilii clienti sau colaboratori respecta imaginea profesionala, considerand ca acelasi lucru il transmiti si in ceea ce faci ca specialist. Tocmai de aceea merita sa investesti intr-o astfel de sedinta foto.