Foto cupluri

Sesiunile foto pentru cupluri sunt o modalitate minunata de a pastra amintirea emotiilor si sentimentelor pentru multi ani. Sedintele foto cupluri profesionale au devenit din ce in ce mai populare fie ca sunt realizate pentru logodna fie pur si simplu pentru a crea amintiri de neuitat. Cu atatea selfie-uri pe retelele de socializare poate te intrebi de ce ai alege o asa sesiune foto. Unul din motive este ca un fotograf profesionist va capta momentele delicate care reflecta iubirea prezenta intre voi. In plus aceste poze pot fi folosite pentru a anunta data nuntii, sau a fi incluse pe invitatiile de nunta. Sau pot fi un cadou pentru familie sau parintii care se afla departe si ii vezi rar. Dar dincolo de toate o sedinta foto in cuplu este un cadou grozav pentru voi doi si o ocazie de a petrece timp distractiv cu jumatatea ta, de care sa iti amintesti peste ani si ani.

Sedinte logodna

Sesiunile foto realizate pentru a anunta logodna pot fi creative. De la a merge pe strada si a surprinde cadre sponte, la viitorii miri sarutandu-se sau tinandu-se de mana, sau tinand o tablie cu data nuntii, la momente distractive care sa le scoata in evidenta fericirea de pe chip. Variante pot fi nenumarate asa ca poti veni cu propunerile si ideile tale. Daca nu iti place sa iti manifesti iubirea in public, nici o problema, important e sa comunici acest aspect, incat fiecare moment sa se desfasoare natural iar fotografiile sa surprinda momente reale de interactiune intre voi.

Asta inseamna ca si hainele sau aspectul pot fi naturale de zi cu zi, daca asa va simtiti cel mai confortabil. Majoritatea cuplurilor afirma ca aceste sedinte logodna sunt momente distractive si relaxante pentru ei, asa ca nu este cazul sa te stresezi prea mult. 

Alte servicii pentru cuplu: Foto la starea civila

Fotografiile de la starea civila pot varia in functie de tipul nuntii. Daca cununia are loc doar la starea civila, atunci intreaga activitate se poate concentra in jurul acesteia, incluzand poze cu familia sau mai multe detalii. Poate include cadre specifice cu cei doi pasind spre ofiterul starii civile, emotiile Da-ului, primul sarut, semnarea certificatului si altele.

Apoi fotografii cu prietenii sau familia in grup. Toate aceste detalii se pot discuta din timp, inclusiv specificul locatiei, lumina, momentul zilei, etc.

Filmare cununii

Pentru videoclipuri de nunta de calitate este necesara pricepere, pregatire, experienta, echipament de calitate si timp suficient pentru editare si procesare. Tinand cont de toata munca din spate, plus membrii necesari pentru filmare la cununii, poti face usor o diferenta intre profesionisti si amatori. Echipa de filmare va fi ca o pereche in plus de ochi in ziua nuntii tale, care va surprinde toate aceste aspecte pe care poate le-ai rata, fiind concentrat asupra altor amanunte.

De multe ori partile cele mai memorabile ale nuntii sunt unele despre care nici nu stiai ca se intampla. Iar datorita canalelor moderne de comunicare poti distribui cu usurinta filmul de la nunta cu invitatii si prietenii doar la un click distanta.