Filmari nunta

Filmarea de la nunta este o amintire care ramane peste ani si ani si pe care o poti impartasi cu copiii si nepotii. Imagineaza-ti ce nostalgic, placut si distractiv va fi sa te vezi peste ani si ani, plin de emotie si bucurie. Serviciile de filmari nunta suprind elemente speciale, care in fotografii nu se vad la fel, cum ar fi dansul mirilor, o melodie speciala sau o discutie amuzanta intre invitati. In plus exista situatii in care anumite persoane nu pot participa din diverse motive si se vor bucura sa poata vedea un videoclip de la nunta si sa participe la trairile fericitului cuplu.

Filmare profesionala nunti

Avantajul videoclipurilor profesionale de nunta este ca vor surprinde imagini, sunete si miscari de inalta calitate. Iar cand ziua cea mare se va termina, vei fi incantat sa stii ca ai ocazia sa revezi momentele de cate ori iti doresti. Filmarea profesionala va incapsula emotiile zilei tale speciale dar va cuprinde si servicii de editare pentru a pune in evidenta trairile, cu muzica potrivita si alte elemente, incat vei retrai ziua nuntii de fiecare data cand revezi videoclipurile.

Evenimentul va trece repede si din pacate nu vei putea vedea chiar tot, dar un videograf va surprinde aceste momente si te vei bucura de ele mai tarziu. Filmarea profesionala ofera o imagine mai completa si de ansamblu a nuntii ceea ce este de nepretuit. 

Ce mai poti adauga in pachetul de nunta: Poze nunta

Cand vine vorba de planificarea nuntii exista atatea lucruri la care sa te gandesti, pe care sa le iei in considerare si pentru care sa iti planifici bugetul. Lista poate parea nesfarsita si poate nu stii de unde sa incepi, insa cateva lucruri trebuie sa fie prioritate, printre care serviciile de foto-video. Pozele de la nunta vor spune povestea zilei tale speciale, o zi pe care nu o vei uita niciodata. Iar aceasta poveste o poti arata prietenilor, familiei, copiilor si nepotilor, fiind ceva ce poti pretui pentru totdeauna.

Nu este vorba doar despre cateva fotografii cu mirii aratand frumos si fericiti, este vorba de povestea nuntii, inca de la pregatire, domnisoare de onoare, zambetul de pe chipul tatalui si alte detalii. Fotografiile vor surprinde toate aceste detalii dupa luni de pregatire, emotia oaspetilor, primul dans si toti cei dragi adunati laolalta. 

Sedinta dupa nunta

Sedinta foto de dupa nunta este exact asa cum suna, o sesiune dupa ce petrecerea s-a incheiat, a doua zi sau la cateva zile diferenta. Este o modalitate grozava pentru miri sa retraiasca partial ziua, imbracati in rochia si costumul de mire si mireasa si sa isi sarbatoreasca dragostea printr-o sedinta foto romantica dupa nunta. In aceasta zi poti alege locatii inedite, pe malul marii, in varf de munte, etc de aceea sunt numite si trash the dress.

Ziua nuntii este aglomerata si poate esti pe fuga, insa fara constrangerea timpului poti obine cadre minunate impreuna cu perechea ta. Toate acestea in unghiul perfect, lumina pe care o doresti sau poate un apus de soare, daca in ziua nuntii nu ai putut beneficia de toate aceste conditii.