Fotografii nunti

Una din cele mai importante decizii pe care trebuie să le ia un cuplu care planifică ziua nunții este alegerea serviciului de fotografii nunti. Fiecare pereche are stilul propriu dar punctul comun il reprezinta dorinta de a avea amintiri, pe care tânăra familie să și le amintească pentru toată viața. Ținând cont că nunta este o ocazie emoționantă și plină de bucurie, vor fi multe momente speciale în care se pot surprinde asemenea fotografii. 

Serviciile de fotografii nunti pot include:

 • Save the date: o ședință cu perechea cu câteva săptămâni/ luni înainte
 • Momentul pregătirii miresei/mireului: sau al tradițiilor specifice locației sau familiei
 • Cununia: civilă și religioasă
 • Ședința foto din ziua nunții: în diferite locații stabilite
 • Petrecerea de nuntă
 • Momente surpriză: mulțumiri, urări din partea părinților sau nașilor
 • Trash the dress

Aceste detalii se pot stabili cu fiecare cuplu în funcție de cât de detaliat își dorește să fie fotografiat evenimentul. 

Iată câteva stiluri din care poți să alegi:
 • Stilul tradițional: include acele fotografii în care invitații sunt așezați în grup sau în anumite posturi și este calea sigură de a obține cadre perfecte. 
 • Cu peisaje ilustrative: sunt realizate în cadre naturale sau in destinatii deosebite.
 • Portrete: includ chipurile mirilor, zâmbetele și emoțiile.
 • Alb și negru: aceste fotografii mai degraba tin de editare decat de stilul fotografiilor, insă reprezinta un mod bun de a capta imagini clasice si care nu se demodeaza niciodata.
Acestea sunt doar cateva exemple, stiluri fiind mai multe, insa aceste detalii se discuta si se stabilesc din timp.

Pozele de nunta pot fi realizate în diverse stiluri, însă în toate situațiile vor cuprinde cadre cu momente spontane sau expresii rare care de pe chipurile participanților.

Alte servicii pentru nunta ta: Video nunti

Filmarile din timpul nuntii ofera ocazii de a retrai ziua cea mare și vin în completarea fotografiilor. Spre deosebire de acestea, videoclipurile redau vocile, sunetele, gesturile și alte momente memorabile din ziua nuntii, pastrandu-le pentru totdeauna. Pe lângă aceasta poate au fost momente ale zilei pe care le-ai ratat, fie pentru că primeai oaspeții, sau te aflai în altă camera, iar prin revederea filmării de la nuntă ai ocazia sa vezi imaginea completă a petrecerii.

Peste ani iti pot aminti ca si bunica ta a fost prezenta sau ca cei mici au crescut foarte mult intre timp. Secventele video de la nunti au modalitatea lor speciala de a suprinde anumite momente si a te transporta inapoi in timp in alt mod decat fotografiile. 

Fotografii dupa nunti

Sesiunile foto de dupa nunta sunt acele sedinte foto care se pot face la cateva zile, sau in perioada de dupa nunta, adesea denumite “trash the dress”. Acestea sunt momente distractive pentru cei doi, fie in natura fie intr-o locatie stabilita, insa fara stresul, presiunea si asteptarile din ziua cea mare. Astfel se poate alege un anumit moment din zi- apusul, sau momente cand lumina este mai potrivita, pentru a surprinde altfel de cadre.

Toate cuplurile afirma ca s-au distrat de minune la aceste sedinte de fotografii dupa nunti si ca a fost una din cele mai bune decizii in ceea ce priveste serviciile foto de nunta.