N-am reusit nicicand in cei 13 ani de servicii sa renunt in a cauta autenticitatea prin fotografiile si filmarile mele.

Probabil ca ti-ai facut temele si deja ai revizuit munca a zeci de fotografi si cameramani, intrebandu-te care este cel mai potrivit pentru tine. Lasa-ma sa-ti impartasesc cateva informatii care s-ar putea sa–ti schimbe perspectiva asupra imortalizarii momentelor unice din viata ta. In primul rand, oamenii din jurul tau sunt la fel de importanti, iar eu stiu ca trebuie surprinse pe camera si filmate acele momente deosebite, uneori total ignorate in tumultul evenimentelor.

 In plus, consider ca cel ce realizeaza fotografii si filmari profesionale se concentreaza sa imortalizeze “The Day”

fara sa intervina cu prea multe directive, sa intrerupa cursul natural al lucrurilor sau sa influenteze in vreun fel. Eu doar sesizez momentele unice si observ interactiunea dintre invitati, surprinzand cu succes gesturi mici dar si momente importante, creand astfel o experienta 3600. Imi doresc sa spun toata povestea, nu doar fragmente. Acesta este stilul meu, stilul documentaristic de fotografie, bazat pe fotografia fotojurnalistica, cel care are toate elementele autenticitatii  se focuseaza pe captarea de momente neregizate, abordand elementele traditionale prin adaugare in context, integrandu-le astfel in poveste. Pentru ca oamenii sunt unici si fac lucruri total neasteptate, iar eu ii gasesc interesanti  si imi place sa ii vad interactionand. Acel domeniu vast unde pasiunea, flexibilitatea si comunicarea  sunt indispensabile. Farmecul ei totusi constand in posibilitatea de a imbina intr-un mod interesant normalul cu fantasticul. Iubesc diversitatea si oamenii. Dar mai ales momentele in care pot surprinde unicitatea lor si ineditul, in propria sa culoare si forma.

Oricum ar fi, fotografia ramane pasiunea mea iar instantaneele preferatele mele.

In pagina de preturi vei gasi informatii legate de acestea. Daca vrei si tu ca povestea ta sa fie spusa de mine, contacteaza-ma.

Servicii oferite

Fotografie

Sedinte foto, Evenimente personale si buSiness corporate

Servicii foto pentru evenimentul tau privat: nunta, botez. Evenimente business pentru compania ta. Sedinte foto personale.

Videografie

evenimente PRIVATE business – corporate – firma

Filmari la evenimentele tale personale: nunti botezuri. Videograf pentru evenimentele firmei tale.

Event planner

Sugestii privind evenimentul tau de firma sau privat

Prezenta la o multuitudine de evenimente ma face sa cred ca pot da sfaturi pretioase in ceea ce priveste evenimentul tau personal sau de firma

Sunt fotograf si cameraman de evenimente corporate, nunti, botezuri, fashion si produse de peste 13 ani, timp in care mi-am apropriat surprinderea momentelor cheie din cadrul evenimentelor, indiferent de situatiile dificile aparute pe parcurs, folosind cea mai performanta tehnologie de fotografiere, filmare si editare. Cred ca scopul fotografiilor si filmarilor este sa comunice si sa documenteze momente,exprimand totul prin compozitie a.i. si peste 50 de ani de la realizare, oamenii sa poata retrai sentimente unice, sa spuna o poveste de viata sau pe cea a unui brand.

Cred ca fotografia si filmarile necesita viziune avand un impact puternic in vietile oamenilor pentru ca “ingheata” timpul la propriu, oglindind astfel istoria. Aici nu mai este doar despre tehnologie si aparatura performanta, ci despre povesti, sentimente si nostalgie. O singura poza, un portret sau scena filmata din unghiul potrivit si in momentul oportun, spune deja povestea, raspunde la multe intrebari si evoca multe emotii. De aceea, multe dintre lucrurile pe care le achizitionam de-a lungul vietii, isi pierd din valoare, odata cu trecerea timpului. Dar nu este si cazul fotografiilor si filmarilor de la nunta ta sau cele de la botezul copilului tau, acestea avand o valoare inestimabila, constituind astfel practic o investitie/ mostenire de familie.

Deci care este pretul pe care-l pui pe pastrarea intacta a momentelor unice in timp?

Cu siguranta vrei calitate dar si un pret avantajos, si de aceea, accesand linkurile de mai jos, poti vizualiza lista mea de preturi pentru fiecare eveniment in parte , pachetele promotionale precum si  disponibilitatea serviciilor.

Acestea fiind spuse, iti pot garanta:

In tot acest proces m-a ajutat enorm experienta acumulata de-a lungul anilor ca si fotograf de portrete, fotograf si cameraman pentru evenimente de fashion si sportive dar si de produse. Fiecare stil de fotografie si filmare mi-a conferit viziunea unica si tipic caracteristica stilului impus iar acum, combin elementele specifice intre ele pentru obtinerea un produs finisat inedit, de o valoare si impact mai mari.

  • O experienta 3600 a intregului eveniment
  • Calitate superioara a fotografiilor si filmarilor (+machetare, editare, printare, montaj filmari, etc.)
  • Experienta mea de peste 13 ani in fotografie de nunta si botez puse la dispozitia ta
  • Preturi  imbatabile in functie de sezon, timpul de inchiriere, echipamente profesionale folosite, locatie si scenarii
  • Consultanta gratuita per proiect / eveniment
  • Promptitudine si seriozitate
  • O colaborare placuta si rezultate exceptionale

Intrebari legate de fotografii sau filmari?

+40722406080
contact@degalfoto.ro