Sedinte foto portret profesionale – surprinde frumusetea cu fiecare imagine

Ai nevoie de sedinte foto de portret in Bucuresti? La DeGalfoto gasesti partenerul potrivit nevoilor tale. Indiferent de scopul pentru care iti doresti o sesiune foto tip portret, cert este ca tot ce trebuie sa faci este sa te lasi pe mainile mele pentru a obtine cele mai remarcabile rezultate. De mai bine de 10 ani, lucrez cu si pentru oameni, iar atunci cand vine vorba de portrete, fie ele artistice, de moda sau pentru CV-uri, dar nu numai, sunt gata sa surprind in detaliu toate caracteristicile si trasaturile unei persoane si sa le valorific prin intermediul unor fotografii cat mai reprezentative si unice.

Fotografii portret profesionale – cel mai solicitat serviciu la DeGalfoto

La DeGalfoto, fotografiile tip portret profesionale se numara la momentul actual printre cele mai populare si abordate genuri fotografice, avand un scop bine definit: acela de a surprinde, accentua si transmite starea de spirit, trasaturile si personalitatea celui fotografiat. Iar pentru a obtine un echilibru perfect intre acestea, atunci cand iti doresti astfel de fotografii, este bine sa apelezi la un fotograf de portret profesionist. Cum te pot ajuta eu? Comunicand si interactionand cu tine si, cel mai important, conturand o stare dincolo de simpla imagine a fetei, intr-o maniera cat mai artistica, expresiva si creativa.

Sedintele foto portret se pot realiza in urmatoarele locatii:

  • Intr-o zona urbana
  • Parc
  • Sudio foto Bucuresti
  • Intr-o locatie cu arhitectura deosebita
  • Intr-un local
Sedinta Andrada

Vom stabili impreuna ce strategie alegem, ce stil adoptam si eventual ce obiecte de decor vom utiliza in cadrul acestei sedinte foto modele Bucuresti.

>Fotografii in studio
Model Dorothea

Portofoliul unui model reprezinta lansarea in cariera lui, posibilitatile de colaborare, avansare si prezentare profesionista pe scena, oportunitatile de a ajunge pe podium.

>Sedinta de portofoliu

Servicii foto pentru designeri

Elementul principal al fotografiei pentru produse fashion este stilul, cel care trebuie scos in evidenta neaparat. Si nu trebuie sa uitam ca in multe cazuri stilul este chiar omul care se afla in fata obiectivului unui aparat foto.

>Fashion Week

Cum se desfasoara o sedinta foto portret?

O sedinta foto tip portret reusita trebuie sa fie planificata din timp si bine studiata. De aceea, ai nevoie de ajutorul unui fotograf profesionist. Desi ai fi tentat sa crezi faptul ca oricine detine un aparat foto ar putea face fotografii de portret, in realitate insa, realizarea unor astfel de poze necesita viziune artistica, indemanare, documentare, creativitate, gandire strategica, atentie la detalii si simt estetic bine dezvoltat. Deci, calitati pe care doar un fotograf profesionist si cu experienta in domeniu le are. Tocmai acesta este si motivul pentru care un numar foarte mare de clieni au apelat de-a lungul timpului la serviciile mele de fotograf de portrete in Bucuresti. Portofoliul bogat vorbeste de la sine in acest sens, asa ca iti propun sa iti rezervi cateva minute pentru a arunca o privire pe pagina mea. Daca iti place ceea ce vezi si vrei sa lucram impreuna, inainte de stabilirea unei sedinte foto, ideal ar fi sa ne intalnim si sa discutam cele mai importante detalii. Pentru mine, comunicarea cat mai deschisa si onesta cu clientii este imperativa. Si asta deoarece ma ajuta sa inteleg cat mai bine cerintele si asteptarile tale si sa ma asigur ca suntem pe aceeasi lungime de unda, totul in vederea realizarii unor poze calitative si inovatice, care te reprezinta cel mai bine.
Model Andreea

Un book foto modeling trebuie insotit si de informatii personale si referinte de la alti colaboratori din trecut, totul pentru a-ti putea crea o imagine de ansamblu in fata unor posibili colaboratori.

>Book pentru agentie
Pentru designeri moda

Locatiei evenimentului, agentia de modelling, make-up artisti si hair-stylisti, furnizori pentru lumini, muzica, sunet, decoruri,  toate au contribuit la o prezentare de moda de succes.

>Evenimentul de moda

Fotografie de portret – surprinderea naturala a frumusetii tale

Iubesc fotografia la fel de mult cum iubesc oamenii. Ba mai mult decat atat, imi place sa profit de fiecare ocazie pe care o am de a ma exprima cat mai liber din punct de vedere artistic. Acesta este si unul dintre principalele motive pentru care imi face o placere deosebita sa lucrez cu cei care isi doresc o fotografie de portret perfecta, care sa transmita un cumul de expresii, emotii, gesturi si atitudini, surprinse in cel mai bun mod posibil. Poza de portret nu este simpla, dar este cu adevarat fascinanta. Iar daca aceasta se realizeaza cu pasiune, daruire si atentie la detalii, rezultatul nu poate fi decat unul remarcabil. Atat pentru client, cat si pentru fotograf. Sunt convins ca impreuna putem ajunge la rezultatele dorite, asa ca nu ezita sa ma contactezi pentru a crea un album foto de care sa fii multumit in totalitate.
Sedinta Bianca

Detaliile deosebite ale machiajului şi outfit-ului Biancăi sunt scoase în evidenţă, în timp ce lumina o încadrează discret în cadru.

>Fotografiile beauty
In aer liber cu Alexandra

Natura poate oferi cadre şi lumini deosebite pentru un shooting foto, dar în acelaşi timp poate ridica anumite provocări pe care fotograful şi modelul trebuie să le înfrunte împreună.

>Foto in natura

Poze model Claudia

Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu clienţi care ştiu ce vor, dar sunt în acelaşi timp flexibili.

>Sedinta glamour beauty

Realizare sedinta in studio foto Bucuresti

Sedinta foto profesionala poate fi executata atat în studio foto Bucuresti, cat si în natura, unde lumina si culorile vii pot oferi efecte deosebite. Înainte de stabilirea sedintei foto, ideal ar fi sa ne întalnim si sa discutam detaliile cele mai importante. Va trebui sa stiu ce îti doresti sa transmiti prin acest album foto, precum si ce fel de machiaj si outfit ai în plan sa porti. În functie de alegerile tale, putem alege locatia împreuna, iar eu ma voi putea gandi la cum sa integrez elementele pe care locatia le ofera pentru a obtine rezultatul dorit. Fotografia de portret nu este simpla, dar este cu adevarat fascinanta. Sunt convins ca împreuna vom putea crea un album foto deosebit.