Poze copii la locatii petreceri Bucuresti, Eva

Realizarea de poze la locatii petreceri copii Bucuresti la care merg ca fotograf copii sunt o delectare pentru mine. Oricat de obosit as fi, bucuria lor si energia debordanta pe care o au practic ma electrizeaza! Eva a fost alaturi de prietenii ei la un joc de joaca unde s-au pictat pe fata, s-au jucat, au cantat si au dansat. Ore intregi, fara oprire, distractia a fost la cote maxime. Nimeni nu s-a plictisit niciun moment. Parintii copiilor si-au vazut de ale lor, eu de fotografiile mele, copiii ÔÇô de joaca lor. Nici nu stiam ce sa fotografiez mai intai, totul era atat de energic si rapid, cu adevarat ametitor pe alocuri. O petrecere organizata la un loc de joaca si poze locatii petreceri copii sunt un cadou minunat pentru cei mici. Toti sunt in elementul lor in astfel de locuri si savureaza din plin toate jocurile pe care au ocazia sa le practice aici.

Fotografii in locatiile pentru petreceri copii

Dupa cum se vede in fotografii, locatia alesa de parintii Evei a avut de toate, iar copiii au incercat totul, rand pe rand. La final totul a fost de-a dreptul delicios, atat cat am apucat sa gust si eu din el, caci s-a ÔÇťevaporatÔÇŁ intr-o clipita, nici nu am apucat sa fac multe poze cu tortul. Se vede ca a fost foarte bun. Cat priveste fotografiile pe care le-am facut, toti copiii au fost foarte cooperanti, ba chiar mi-au dat si cateva idei. Fiecare voia sa faca poze cu sarbatorita zilei si sa aiba o amintire cu ea.

Poze copii la locatie de petrecere

Dupa cum se vede in pozele cu copiii realizate la locatia de petrecere, acestia au facut animalute din baloane alaturi de animatorii locului de joaca, au organizat concursuri si s-au bucurat de toate surprizele puse la cale de organizatori. Inocenta copiilor si zambetul lor plin de bucurie sunt de nepretuit pentru parinti. Aceste fotografii le vor aduce aminte peste ani de minunata lor copilarie si de prietenii care le-au fost alaturi in aceste clipe cu totul speciale. La final, ne-am despartit cu promisiunea ca ne vom revedea la urmatoarea zi de nastere a Evei, poate chiar la un alt loc de joaca, sa ne distram la fel de frumos impreuna.

Amintiri de familie